Președintele celui mai important club de atletism din Grecia, în vizită la CS „U” Cluj

Clubul Sportiv Universitatea Cluj a primit vizita săptămâna aceasta unei delegații oficiale din Grecia, formată din foști atleți si antrenori ai loturilor naționale ale Greciei la diferite ramuri sportive, care au luat parte la întâlnirea de 35 de ani de la terminarea Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul UBB.

George Giatroudakis si Ovidiu Vasu

George Giatroudakis, fost atlet la „U” Cluj este acum președintele celui mai mare Club Sportiv privat din Chania, Grecia, Athletic Club Eleftherios Venizelos. Acesta și-a manifestat dorința de a colabora cu CS Universitatea Cluj.

„În perioada în care am studiat la Cluj am fost și atlet la „U”. Am făcut antrenamente cu doi antrenori, Olteanu și Alexei, am participat la probele de 60 m, 100 m, 200 m și am fost campion național la stafetă 4×100 m. Clubul la care sunt președinte acum este pe primul loc în Grecia la atletism. Avem foarte mulți copii, aproape 400, 300 mici care formează o academie, iar ceilați reprezintă toate categoriile de vârstă: juniori, tineret, seniori. Noi organizăm în fiecare an un Concurs Internațional de Atletism, cu sportivi din Europa și America. Am vorbit cu președintele Federației Române de Atletism, dl. Sandu Ion, să trimită și atleți de la Universitatea Cluj și din țară. Sunt foarte bucuros pentru această întâlnire și pentru faptul că l-am cunoscut pe dl. Vasu”, a spus președintele Clubului Sportiv Eleftherios Venizelos, George Giatroudakis pentru u-cluj.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.