Prima ediţie IratioN Fest, în acest weekend, în Pădurea Hoia!

În acest weekend, 9-10 iunie 2018, un nou festival de muzică va avea loc în pădurea Hoia din Cluj-Napoca, aflat la prima ediţie – IratioN Fest.

Arta, natura si oamenii frumoși au mers mână în mână cu muzica reggae și cultura rastafari. Evenimentul, la prima sa ediție, dar și primul de acest gen conceput atât de aproape de oraș nu iși propune a fi o provocare pentru comunitatea rastafari ci un nou început al comunicării și exprimării fiecărui stil muzical în felul său, tocmai în inima orașului.

Pentru majoritatea ascultătorilor de reggae, roots, dub sau alt gen muzical din cultura rastafari, scena artistică autohtonă nu a ridicat nume la nivel mondial, deși talentul local se ridică peste așteptări.

Organizatorii au pregătit zone dedicate artei, relaxare, muzică, meditație, natură, ateliere, pictură, dans, sculptură şi educație.

Vor urca pe scenă artişti precum Cercul Întreg, Mistah White – Full band LIVE, El Negro – Full band LIVE, Selecta Droo, EuJah, ChuTheJhu, Irie Daily, Sistah RastahFairy, Dancehall Tradition „Sheba”, Lazio 45 sau Digital Selekta.

Pretul unui bilet este 35 lei.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.