Prima franciză clujeană cucereşte piaţa internaţională! Doi antreprenori clujeni şi-au extins afacerea la Praga

Omul de afaceri Marcelus Suciu, proprietarul lanţului de restaurante MARTY din Cluj, alături de fondatorul Salad Box, Dan Isai, şi-au unit forţele şi au creat Narcoffee Roasters, cu o investiţie totală de 500.000 euro.

După mai puţin de trei luni de când au intrat în Bucureşti, cei doi antreprenorii clujeni au investit aproximativ 80.000 de euro într-o locaţie Narcoffee Roasters în centrul comercial Chodov Mall din Praga, unul dintre cele mai mari centre comerciale din Cehia, dar si din Europa Centrala si de Est, devenind astfel prima franciză creată la Cluj şi care cucereşte piaţa internaţională.

„Narcoffee Roasters este un concept atractiv pentru Europa datorita produsului special, a brandului si a design-ului specifice conceptului. Suntem in discutii pentru a acorda francize in mai multe orase europene si speram ca in anul 2018 sa putem spune ca Narcoffee Roasters este un lant european de cafenele pornit la Cluj”, a spus Dan Isai, co-fondator Narcoffee Roasters si fondator SaladBox, citat de Wall Street.

Narcoffee Roasters este un concept de cafenele de specialitate fondat de catre doi dintre cei mai importanti oameni de afaceri clujeni din domeniul HoReCa, Marcelus Suciu si Dan Isai, iar în acest moment, reţeaua număra 5 cafenele in Cluj, Bucuresti si Praga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.