Prima victorie în an Centenar pentru „U” Cluj!

Universitatea Cluj a obținut primul succes din anul Centenarului clubului și primul joc oficial din 2019, scor 0-2 (0-1), în deplasare, pe terenul formației Energeticianul, într-o partidă care a contat pentru etapa a 22-a a Ligii a 2-a.

„Studenții” au deschis scorul după 14 minute de joc, „decarul” George Florescu a primit o pasă de la 28 metri și a trimis mingea direct în vinclul porții gazdelor. Înainte, Dur-Bozoancă a respins mingea în lateral în urma unei lovituri libere de la 20 metri lateral stânga executate de Cenaj. (5).

Taub a pătruns în careu de pe stânga, a centrat spre Gavra, dar Guiti a respins în corner (32). Universitatea a trecut pe lângă golul al doilea după un contraatac-fulger, Gavra i-a pasat lui Hațiegan, iar atacantul „universitar” a scăpat singur cu portarul, însă lobul său peste portar s-a dus puțin peste transversală (42).

Prima mare ocazie de gol a reprizei secunde i-a aparținut Universității, Hațiegan a primit o pasă trimisă peste apărare, a pătruns pe dreapta în careu și a reluat la prima bară, dar portarul a respins (63).

„Șepcile roșii” au stabilit scorul final la 2-0 în prelungirile partidei, Norbert Janos a pasat în față pentru Mircea Axente, care a preluat, a scăpat singur în careu și l-a învins cu un șut elegant la colțul scurt.

În urma acestui succes, „U” Cluj a urcat pe podiumul ligii secunde, pe locul al treilea, cu 47 de puncte, la două de liderul Sportul Snagov.

Energeticianul: T. Axinte – Rob. Petre, Guiti, D. Lung (cpt.), Andr. Dragu – Cenaj, Cl. Petruş, Gunie, Maxin – Al. Petruş, Vl. Rusu

Rezerve: Cr. Dică – Misăraş, R. Enache, Gîrbiţă, Cioiu, R. Sandu, C. Ionică

Antrenor: George Zima

„U” Cluj: Dur Bozoancă – Căpuşă, Abrudan, I. Ursu, Al. Coman, Taub, Sepsi, G. Florescu, Goga, Haţiegan, Gavra

Rezerve: Iul. Dinu – Andr. Cordoş, Gab. Giurgiu, Nic. Pîrvulescu, N. Janos, Burghelea, Mir. Axente

Antrenor: Bogdan Lobonţ

Universitatea Cluj va primi vizita etapa viitoare, sâmbătă, 2 martie, formației ASU Politehnica Timișoara, de la ora 11:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.