Primăria Turda a pornit o campanie împotriva celor care lasă în urmă coji de semințe și aruncă gunoaie pe spațiul public: „Trebuie să ne civilizăm”

Primăria Turda a anunțat că a declanșat o amplă acțiune împotriva cetățenilor care aruncă gunoaie și coji de semințe pe domeniul public.

Aviz amatorilor care lasă în urma lor coji de semințe, mucuri de țigară, peturi, ambalaje sau alte gunoaie pe domeniul public. Acest tip de comportament distructiv nu ne face cinste.

Trebuie să ne civilizăm și să respectăm orașul și locuitorii acestui oraș. Toată lumea vrea modernizare; atunci haideți să contribuim la această modernizare începând cu principiile de bază!

Dacă mergi în parc și vrei să mănânci semințe, ia cu tine și un recipient/ pungă/ ce vrei tu și nu arunca cojile pe jos. Ești fumător? Aruncă-ți mucul de țigară la coșul de gunoi!

Utilitatea coșurilor de gunoi este de a arunca gunoiul în interiorul acestora. Derulăm aceste acțiuni de salubrizări și igienizare a parcurilor tocmai pentru ca turdenii să beneficieze de aceste spații pentru recreere și relaxare”.

Zonele care au fost împrejmuite cu bandă reflectorizantă indică accesul interzis, iar Poliția Locală patrulează zilnic în vederea respectării acestor marcaje.

În multe locuri marcajele sunt înlăturate de „petrecăreții” din parcuri, deși aceste măsuri de protecție sunt luate în vederea stopării răspândirii coronavirusului în oraș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.