Primarul Boc i-a prezentat șefului interimar al misiunii diplomatice la Ambasada SUA în România viziunea pe termen lung a Clujului

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a avut o întrevedere cu șeful interimar al misiunii diplomatice la Ambasada SUA în România, David Muniz, în cadrul căreia i-a prezentat viziunea pe termen lung a urbei de pe Someș.

„Am primit astăzi, la Primăria municipiului Cluj-Napoca, vizita dl David Muniz, Chargé d’Affaires ad interim la Ambasada SUA în România.

Vizita delegației a fost una de curtoazie, în cadrul căreia am prezentat pe scurt viziunea pe termen mediu și lung pentru Cluj-Napoca.

Am discutat despre modul în care urmărim – alături de ecosistemul local – să poziționăm orașul ca un hub internațional de inovare și IT, un oraș care oferă cetățenilor săi o calitate ridicată a vieții, oportunități profesionale și culturale, dar și siguranță.

Parteneriatul strategic dintre România și Statele Unite ale Americii este unul de lungă durată, Cluj-Napoca fiind mereu deschis către colaborare pentru un viitor << verde și rezilient >>.

La întâlnire au participat de asemenea Anne Marie Blajan, specialist politic în cadrul ambasadei SUA și Reese Scott, consilier afaceri publice în cadrul ambasadei”, a declarat Emil Boc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.