Primarul Emil Boc a fost la UNTOLD, dar a trecut neobservat. Va merge în toate zilele

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a fost prezent joi seara, 9 septembrie, în prima zi a festivalului UNTOLD, unde au fost circa 30.000 de participanți.

Edilul a fost însoțit de soția sa, Oana, și a fost observat la standul PRO TV unde și-a făcut poze. El a plecat din festival în jurul orei 1:30, dar a promis că va merge în fiecare seară.

Nu sunt chiar așa ușor de identificat nici pe gazon, nici în tribună. Am fost și eu la prima seară. Am văzut că au fost cam 30.000 de oameni în festival, ceea ce este foarte, foarte mult, pentru prima seară. Ce m-a impresionat foarte mult a fost rigoarea cu care s-a intrat în festival.

S-a stat cam două ore la coadă pentru activarea brățării, pentru partea care ține de certificatul de vaccinare. Nici eu personal nu am intrat până când nu am arătat certificatul verde digital european de vaccinare. Asta mi-a dat încredere că este un festival serios și că regulile se respectă. Am plecat pe la 1>30. Te bucuri de bucuria tinerilor care se distrează. Am plecat să văd semifinalele la US Open”, a declarat primarul Emil Boc.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.