Primarul Emil Boc anunță că nu renunță la ideea aqua park-ului. „Avem 3 locații alternative”

Primarul Clujului, Emil Boc, a anunțat că municipalitatea nu renunță la ideea aqua park-ului și va merge mai departe. Primăria a identificat alte trei locații alternative în locul Parcului de Est.

Boc a susținut într-o emisiune online că aqua park-ul nu se va construit pe locația propusă inițial, zona Parcului de Est.

Am identificat 3 locații alternative pe care le studiem și ținem cont de toate dezbaterile pe care le-am avut cu clujenii și societatea civilă. Oamenii ne-au spus nemulțumirile lor referitor la amenajarea aquaparkului în zona Parcului Est și am ținut cont de părerile lor pentru că nu ne dorim să construim împotriva clujenilor, ci pentru clujeni. Avem alternative în zone la fel de fezabile. Nu le pot preciza încă până nu luăm o decizie, pentru a nu da naștere la tot felul de speculații imobiliare„, a spus primarul la ZIUA LIVE.

Aqua park-ul se va realiza printr-un parteneriat public-privat și va costa peste 40 de milioane de euro, fiind nevoie de un teren de aproximativ 100.000 mp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.