Primarul Emil Boc le recomandă clujenilor să petreacă cu moderație sărbătorile pascale

Primarul Emil Boc a declarat, într-o intervenție telefonică în această dimineață la Ziua Live, că la Cluj există un grad înalt de conștiință civică. Edilul recomandă sărbători cu moderație și liniștite, cu respectarea regulilor de protecție și a distanțării.

Primăria e liberă, dar eu mai am de semnat niște acte și sunt la birou. Avem de pregătit în 14-17 mai maratonul vaccinării, în parteneriat cu UMF Cluj, Prefectura Cluj. Clujenii vor putea veni în Sala Polivalentă pentru acest maraton de vaccinare. Fiecare își face datoria la Cluj. Iar rapelul va fi în luna iunie.

În privința vaccinurilor care s-au făcut ieri pot să vă spun că s-au vaccinat 762, la fel ca alaltăieri, trebuie să avem grijă și cu răspândim informațiile acestea. Nu putem spune că au fost mai puțini oameni.

La Cluj există un înalt grad de conștiință civică. Trendul se păstrează pe scădere. Să nu exagerăm de Paști, să respectăm în continuare regulile, să nu avem o creștere după sărbători. Din această cauză am îndemnat la sărbători cu moderație, se poate merge la Învinere, cu respectarea distanțării.

La alte evenimente totul trebuie să se facă cu moderație”, a declarat Boc la Ziua Live.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.