Primarul Emil Boc, prezent la Summit-ul oraselor si regiunilor din Uniunea Europeana

Intalnirea primarului municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, cu Jyrki Katainen, vicepresedinte al Comisiei Europene pentru Investitii, locuri de munca si crestere economica si Markku Markkula, Presedintele Comitetului European al Regiunilor.

boc la summitul oraselor europene

Intalnirea a avut loc in cadrul Summit-lui oraselor si regiunilor din Uniunea Europeana care are loc la Bratislava, Slovacia.

Cu aceasta ocazie, primarul Emil Boc a avut posibilitatea sa prezinte liderilor europeni dimensiunea universitara a municipiului nostru precum si proiectul „Cluj Innovation City”, proiect care se axeaza pe cercetare, dezvoltare, inovare si IT si vizeaza crearea a 20.000 de locuri de munca in Cluj-Napoca in urmatorii 10 ani. In cadrul altui eveniment al Summit-lui, in prezenta liderilor europeni, primarul Emil Boc a  prezentat reusita municipiului Cluj-Napoca in calitate de Capitala Europeana a Tineretului in 2015. 

De asemenea, primarul municipiului Cluj-Napoca a avut ocazia sa se intalneasca si sa discute probleme administrative precum si posibile colaborari viitoare cu primarul orasului Praga, doamna Adriana Krnacova si cu doamna Yordanka Fandakova, primarul orasului Sofia ( ultimele doua fotografii).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.