Primarul Pivariu se laudă că în Florești există cea mai performantă rețea de camere de supraveghere a domeniului public

Primarul Florestiuluu, Bogdan Pivariu se laudă că in comună există una dintre cele mai performante rețele de camere de supraveghere a domeniului public.

Potrivit acestuia, odată cu aceastq rețea de camere de supraveghere performanță s-a redus cu circa 90% cantitatea de deșeuri depozitate ilegal.

În Florești avem una dintre cele mai performante rețele de camere de supraveghere a domeniului public.
Din comuna în care nu funcționau nici jumătate din camerele necesare pentru a asigura siguranța cetățenilor noștri, am devenit comuna care poate să stabilească după număr de înmatriculare tot parcursul unui autovehicul de la momentul în care a intrat în comuna noastră și până la ieșirea de pe raza comunei.

Avem capacitatea de a răspunde prompt și eficient ori de câte ori se întâmplă ilegalitați sau accidente pe raza comunei și Poliția Națională are nevoie de filmări pentru a rezolva cazurile.

Acest sitem de supraveghere ne permite să desfășuram și activitatea de stopare a aruncării ilegale de deșeuri pe raza comunei noastre.

Am redus cu peste 90% cantitatea de deșeuri depozitată ilegal pe raza comunei noastre în ultimele 3 luni.

Am identificat transportatorii de deșeuri, pe camerele de filmat, la intrarea în localitate și astfel i-am amendat și am oprit depozitarea deșeurilor în comuna noastră.

Avem nevoie să ne modernizăm.

Odată cu această rețea de camere performante am început și o campanie de a duce în subteran sau elimina cablurile ce atârnă pe stâlpii din comuna noastră.

În poze puteți vedea diferența, imaginea înainte și după această acțiune. Vom continua cu aceste activități în toate zonele.

Ne construim viitorul!„, a precizat edilul floreștean.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.