Primele rezultate ADN ale lui Ionuţ! NU maidanezii l-au ucis pe copilul de 4 ani din Bucureşti

ionutPrimele analize ADN ale copilul în vârstă de 4 ani despre care s-a spus că ar fi fost ucis de 6 maidanezi au ieşit la iveală.

Se pare ca în probele prelevate din rănile copilului ucis nu a fost găsit ADN-ul niciunui câine dintre cei şase maidanezi acuzati că l-ar fi ucis pe Ionut.

Astfel că prinde contur ipoteza conform căreia copilul în vârstă de 4 ani a fost atacat și ucis de un câine de luptă, după care cadavrul ar fi fost plasat în locul unde a fost găsit, pentru a se da vina pe câinii vagabonzi, informeaza DC News.

“Am susținut încă de la început că acel copil a fost ucis de un câine de luptă. Era imposibil ca niște câini comunitari să facă acele răni pe trupul copilului. Și era imposibil ca după acest atac, acei câini să stea liniștiți și să dea din coadă. Orice etolog a înțeles că acei câini nu erau vinovați.Poate că unul dintre ei a mirosit copilul și avea urme de sânge pe blană, dar așa cum s-a văzut și la televizor, erau rezultatul unei atingeri, nu erau produse de o mușcătură. A fost o campanie de dezinformare, de învrăjbire a populației. În acest moment, autoritățile sunt obligate să-l identifice pe proprietarul câinelui de luptă vinovat, care a târât corpul în locul în care a fost găsit”,
 a declarat Marius Marinescu, Președinte al Federației pentru Protecția Animalelor și Mediului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.