Primul antrenament al Universitatii Cluj in Liga a 3-a! 27 de jucatori au participat la reunirea lotului

Universitatea Cluj s-a reunit luni dupa-amiaza, 17 iulie, pentru a pregati noul sezon din Liga a III-a, reunire la care au participat 27 de jucatori

Cristian Cosma / fcuniversitateacluj.ro

După aproape o lună de vacanță, „studenții” s-au reîntors în Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”, acolo unde au fost încurajați înaintea startului antrenamentului de câteva zeci de suporteri, elevii lui Marius Popescu răspunzându-le cu aplauze. Pe lângă jucătorii care s-au înțeles deja cu clubul nostru, Călin Albuț, Mihai Onicaș, Octavian Ursu, Florin Cordoș, Răzvan Greu și Adrian Micaș, s-au aflat și câteva noutăți, în frunte cu atacantul Valentin Lemnaru.

Vârful în vârstă de 33 de ani, care a îmbrăcat tricoul echipei noastre atât în Liga I, cât și în Liga a II-a, se va antrena în următoarele zile alături de „Șepcile roșii”, timp în care va trebui să convingă staff-ul tehnic că poate aduce un plus în jocul ofensiv al echipei.

„Sunt bucuros să fiu din nou acasă. În următoarele trei săptămâni mă voi pregăti alături de băieți, iar apoi staff-ul și conducerea vor lua o decizie în ceea ce mă privește. E o diferență mare față de ceea ce am găsit ultima dată la club, deoarece atunci au existat multe probleme, însă acest proiect este unul serios și tocmai din acest motiv îmi doresc să rămân aici. Sper să redevin fotbalistul Universității Cluj”, a declarat Lemnaru pentru site-ul oficial, fcuniversitateacluj.ro.

Managerul sportiv al formației noastre, Ioan Ovidiu Sabău, este optimist înaintea startului Ligii a III-a.

„Urmează o perioadă de reacomodare cu efortul, în care vom analiza jucătorii noi. Ne-am gândit încă de anul trecut pe cine să transferăm în Liga a III-a, de cine avem nevoie pentru a ne întări la acest nivel. Au venit destul de mulți jucători, unii dintre ei au mai fost la Universitatea, sunt fotbaliști legați sentimental de acest club. Avem o echipă foarte bună și un public care ne va încuraja. Avem toate condițiile pentru a ne comporta foarte bine și a face spectacol la fiecare meci. Lemnaru se va pregăti cu echipa pentru trei săptămâni. E un jucător care s-a comportat foarte bine la „U”, a înscris multe goluri și suporterii îl apreciază. Acum rămâne de văzut la ce nivel este și cum se comportă la antrenamente”, a declarat Sabau.

Lotul prezent la reunire

Portari: Călin Albuț, Rareș Pop, Iulian Dinu (Delta Tulcea)

Fundași: Octavian Abrudan, Tinuț Budăcan, Florin Cordoș, Marius Ionescu, Victor Manu, Darius Irimie, Alex Misăraș (Sănătatea Cluj), Tudor Telcean

Mijlocași: Mihai Onicaș, Octavian Ursu, Răzvan Greu, Denis Hordouan, Adrian Micaș, Darius Hîmpea, Rareș Takacs, Sebastian Salcău, Paul Chiorean, Robert Moldoveanu (Cernavodă), Cătălin Itu (Unirea Dej)

Atacanți: Dorin Goga, Brian Lemac, Iuliu Hațiegan, Valentin Lemnaru, Bogdan Codorean

Învoiți: Gabriel Giurgiu, Adrian Pintea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.