Primul concert anunțat la Cluj în 2021: trupa finlandeză Apocalyptica vine la FORM SPACE

Primul concert anunțat oficial la Cluj-Napoca în 2021 va avea loc abia în 4 octombrie, dacă situația epidemiologică va permite desfășurarea lui.

Este vorba de formaţia finlandeză Apocalyptica, care revine în România pe 4 octombrie la Cluj-Napoca şi pe 5 octombrie la Bucureşti. Biletele vor fi puse în vânzare, vineri, pe iaBilet iar primele 200 au preţ special, anunţă organizatorii.

Concertul de la Cluj-Napoca va avea la Form Space, iar în Bucureşti la Arenele Romane.  Biletele, disponibile pe iabilet.ro, costă 129 de lei (acces general) şi 185 lei (golden circle). La intrare, preţurile vor fi de 150 de lei, respectiv 200 de lei.

Apocalyptica este o trupă prezentă pe scena metal încă din 1993, iniţial fiind o formaţie care a abordat muzica Metallica folosind instrumente clasice. Formaţia a lansat până în prezent nouă albume de studio. Primul a fost celebrul „Plays Metallica by Four Cellos” în 1996, iar cel mai recent disc este „Cell-0”, lansat pe 10 ianuarie 2020.

„Cell-0” este primul album după „Reflections” (2003) care este în intregime instrumental. În cazul celorlalte albume, Apocalyptica a colaborat cu nume mari ale scenei metal internaţionale printre care Joe Duplantier, Corey Taylor, Cristina Scabbia sau Till Lindemann. Cel mai recent album aduce o colaborare cu Troy Donockley de la Nightwish.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.