Primul concert într-o spălătorie auto: „Balul Groazei”

balul groazei, alice francisDacă v-ați plictisit de veșnicele petreceri de Halloween din aceleași cluburi, Casa TIFF și TIFF Events vin cu o provocare: o seară petrecută într-o spălătorie auto, reamenajată ca o adevărată sală de bal.

Fosta hală din piața 1 mai (zona Clujana), folosită acum ca spălătorie auto, va fi complet reamenajată de un scenograf profesionist din lumea teatrului și filmului, Dana Istrate.

Petrecerea începe cu un warm-up susținut de DJ Mike One + ReallyFunkyDJs, dar regina petrecerii va fi Alice Francis, unul din cele mai mari nume de pe scena electroswing, care recrează cu mijloace moderne muzica frenetică și nebună a anilor ’20 – cu elemente de jazz, charlestonși swing.

Alice Francis este o artistă germană de origine română, născută în Timișoara. Ea se inspiră din tumultuoșii ani ’20 ai secolului al XX-lea, o epocă a costumelor extravagante, a muzicii nonconformiste care a spart tiparele dar, mai ales, una în care femeile și-au câștigat libertatea și drepturile în societate.Alice Francis este personificarea acelei femei puternice, conștientă de valoarea ei și care nu ezită să-și pună dorințele în practică. În afară de vocea unică, îmbină popul modern cu notele limpezi ale marilor personalităţi ale jazzului, ca BillieHoliday şi EarthaKitt şi o mare porţie de talent actoricesc, ceea ce convinge cel mai mult este excepţionala ei abilitate de compozitor.

În prezent, Alice Francis se află în plin turneu, promovând primul ei album „St. James Ballroom”, pe care apare și hitul „Gangstalove”. Înainte de Cluj, ea a cântat în Canada, Elveția, Spania, Turcia, Letonia, Lituania, iar de la Cluj va pleca spre Republica Cehă, Austria și Franța.

Un moment special al serii de 2 noiembrie va fi un DJ Set surpriză, susținut de nume bine cunoscute ale scenei electro românești.

Prețul unui bilet pentru „Balul Groazei” este de 30 de lei (cumpărat cu anticipație) sau 40 de lei la intrare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.