Primul documentar despre Simona Halep, finanțat integral de Banca Transilvania. Când va fi lansat?

Celebra jucătoare de tenis din România, Simona Halep, va avea un film documentar, realizat cu finanțare integrală din partea Băncii Transilvania (BT) Cluj.

Tot ce a făcut BT împreună cu Simona, de la lansarea parteneriatului în 2018, a fost pentru a inspira şi mobiliza România, pentru a arăta românilor că se poate şi că succesul nu este o întâmplare, ci un rezultat al acţiunilor noastre. Despre asta este şi documentarul pe care îl lansăm pe 1 decembrie, ziua românilor”, a declarat Sergiu Mircea, director executiv marketing al BT.

Regizorul documentarului a fost Radu Muntean, iar producător, Dragoş Vîlcu. Filmările au fost realizate în decembrie 2019, în timpul antrenamentelor şi pregătirilor Simonei Halep.

„Pe mine statuile şi eroii mă plictisesc, mi se par lipsiţi de orice interes. Simona Halep nu e nici una, nici alta. Munceşte până la epuizare, își ignoră limitele, poate fi fermecătoare şi insuportabilă aproape în acelaşi timp, ştie că nu e perfectă şi că uneori poate fi cel mai mare duşman al ei, dar asta nu o împiedică să încerce în permanenţă, cu încăpăţânare şi fără compromisuri, să atingă perfecţiunea. Un astfel de om mi se pare fascinant„, afirmă Radu Muntean.

Colaborarea BT cu Halep a început în 2018 din dorinţa de a-i face cât mai mândri pe români că numărul 1 mondial pentru 64 de săptămâni este din România. De atunci, mesajele BT de 1 decembrie au fost transmise prin intermediul Simonei Halep în cadrul mai multor campanii.

Halep şi Muntean s-au numărat printre invitaţii din acest an ai podcast-ului BT Talks şi au vorbit despre„multă muncă, performanţă şi cum este să câştigi o finală de Grand Slam, respectiv despre ce înseamnă să fii regizor în România„, conform reprezentanților BT.

BT a afișat mesajul „Our Hero”, proiectat în Times Square, din New York, cu ocazia participării la US Open şi câştigării titlului de la Wimbledon, iar cu ocazia aniversării sportivei au apărut proiecții cu Halep în principalele zone din Paris, având în vedere că a coincis în acest an cu participarea sa la Roland Garros.

Documentarul „Ce înseamnă 3 milimetri în tenis” va fi difuzat, de 1 decembrie, la Pro TV, de la ora 16:00, după care va putea fi vizionat pe Blogul BT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.