Primul magazin din România al brandului israelian exclusivist Michal Negrin s-a deschis la Iulius Mall Cluj

De curând, doamnele și domnișoarele au o nouă destinație de shopping, în Iulius Mall Cluj. Aici s-a deschis primul magazin din România al brandului israelian Michal Negrin, care propune piese unicat, lucrate manual. Inaugurarea oficială va fi marcată cu o prezentare de modă dansantă și cu oferte speciale.

Michal Negrin Iulius Mall Cluj 03

Magazinul Michal Negrin este situat la etajul Iulius Mall Cluj, fiind locul ideal pentru doamnele și domnișoarele care vor să relaxeze și să cumpere bijuterii, piese vestimentare, accesorii și decorațiuni interioare originale. Este brandul creat de cel mai cunoscut designer israelian din întreaga lume, care a captat atenția celebrităților și a femeilor de pe întreg mapamondul prin romantism și fantezie. Inaugurarea oficială a magazinului din Iulius Mall Cluj va avea loc sâmbătă, la ora 19.00, atunci când publicul va fi încântat cu o prezentare de modă dansantă. Modelele vor fi balerine, care vor purta ținute, bijuterii și accesorii Michal Negrin, iar catwalk-ul va fi parcurs în pași ritmați. Cei prezenți se vor putea inspira pentru a alege cadouri deosebite persoanelor dragi. În plus, pe 19 și 20 decembrie, clienții vor fi întâmpinați cu promoții de 15% la toate articolele.

Clientele Michal Negrin vor fi încântate să găsească în magazinul din Iulius Mall piese cu adevărat aparte, dedicate femeilor cu personalitate și stil. Toate bijuteriile sunt create personal de Michal Negrin și lucrate manual, în atelierul fabricii sale din Israel. Articolele sunt realizate din cristale Swarowski, mărgele de sticlă sau amestec de metale. Colecțiile de bijuterii Michal Negrin sunt romantice, îndrăznețe și pline de culoare, diferențiindu-se prin modele unice și exclusiviste. Tot aici, sunt disponibile piese vestimentare diafane și accesorii în stil vintage, care oferă încredere în sine. Iar pentru clientele care își doresc să personalizeze o anumită piesă, o pot realiza pe comandă, în modelul și mărimea dorită.

Michal Negrin a început designul de când era copil, fiind pasionată de exprimarea sinelui. În 1988, Michal și soțul ei, Meir Negrin, au lansat prima colecție la Tel Aviv, într-o piață în aer liber. Ulterior, au creat primul concept de magazine în districtul de modă de la Tel Aviv și au crescut la 70 de magazine în țări din întreaga lume, printre care Japonia, USA, Israel, Mexic, China, Spania, Franța, Italia, Taiwan, Ungaria, Australia, Rusia, Austria și Croația. Primul magazin din România a fost deschis recent, la Iulius Mall Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.