Proaspăt campionul mondial la snooker, Mark Selby, vine la Cluj, alături de Ronnie O’Sullivan, la Snooker Titans Trophy Cluj

Mark Selby a câștigat duminică noaptea Campionatul Mondial de Snooker de la Crucible și va veni în perioada 18-19 iunie, la Cluj-Napoca, la evenimentul Snooker Titans Trophy Cluj de la Sala Polivalentă.

mark selby

Selby l-a învins în finală, scor 18-14, pe chinezul Ding Junhui și este la al doilea său titlu mondial, după cel obţinut în 2014.

Englezul este doar unul dintre marile nume ale snookerului care vin în iunie la Cluj-Napoca. Alături de el au confirmat prezența nimeni altul decât legendarul Ronnie O’Sullivan, de 5 ori campion mondial, locul 10 în clasament, în prezent şi Steve Davis, de 6 ori campion mondial, la Snooker Titans Trophy Cluj, eveniment care prefațează Campionatul European de Snooker, care va avea loc tot la Cluj, în luna octombrie.

Biletele sunt disponibile pe site-ul eventim.ro, iar iubitorii snooker-ului au la dispozişie abonamente, dar şi bilete de o zi. Abonamentele pentru cele două zile de spectacol au preţuri începând de la 174 de lei.

Biletele de o zi, valabile pentru sâmbătă (când au loc semifinalele), respectiv duminică (atunci când se vor desfăşura finala mare şi finala mică), au preţuri începând de la 97 de lei la categoria a III-a, 189 lei (categoria a II-a), 297 lei (categoria I), 405 lei (Premium) şi 534 lei (VIP Premium + catering).

Posesorii de bilete VIP Premium beneficiază de un pachet de servicii speciale: catering pe toată perioada evenimentului din Sala Polivalentă, posibilitatea de a-i cunoaşte pe sportivi şi oportunitatea de a participa la petrecerea dată la Cluj în cinstea campionilor.

Ronnie O’Sullivan este o legendă vie a snookerului mondial, de 5 ani campion mondial, iar Mark Selby este actualul nr. 1 în clasament şi singurul jucător care l-a învins într-o finală de Campionat Mondial pe Ronnie O’Sullivan.

Steve Davis are şase titluri mondiale în palmares şi a dominat snookerul timp de 10 ani. Davis s-a retras din activitate pe 17 aprilie 2016, la 58 de ani şi va primi la Cluj un trofeu pentru întreaga carieră.

La Cluj va veni şi Reanne Evans, de 12 ori campioană mondială de snooker la feminin.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.