Program cu publicul redus la Consiliul Județean Cluj

Având în vedere evoluția situației epidemiologice internaționale eterminată de răspândirea coronavirusului, precum și existența riscului de îmbolnăvire cu COVID-19, președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a dispus ca programul de relații cu publicul la Registratura Consiliului Județean Cluj să se desfășoare, în perioada 18 martie – 16 aprilie a.c., de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 11:00.

Această măsură are drept principal scop reducerea la minim a posibilității de îmbolnăvire atât a cetățenilor cât și a funcționarilor.

Pentru a evita deplasarea la sediul instituției și, în acest fel, pericolul contaminării, cetățenilor li se recomandă să se adreseze Consiliului Județean telefonic, la numerele afișate pe site (https://www.cjcluj.ro/contact.php) sau să transmită solicitările pe e-mail, la adresele [email protected], [email protected] sau la celelalte adrese indicate pe pagina web, prin fax, la numărul 0372/640070 sau pe contul oficial de Facebook al instituției https://www.facebook.com/cjcluj/.

De asemenea, se recomandă evitarea depunerii documentațiilor pe suport de hârtie, preferabil fiind ca acestea să fie transmise în format electronic, scanate.

În același timp, și Casieria forului administrativ județean va funcționa, în intervalul 18 martie – 16 aprilie 2020, de luni până vineri, între orele 08:00 și 11:00.

În ceea ce privește avizele emise de către Direcția de Administrare a Domeniului Public și Privat al Județului Cluj, acestea se vor putea ridica de la Registratura Consiliului Județean (Calea Dorobanților, nr. 106), în fiecare zi de luni, între orele 08:00 – 11.00.

În cazul în care starea de urgență va fi prelungită sau situația epidemiologică nu va cunoaște îmbunătățiri semnificative, programul de lucru cu publicul va rămâne, în continuare, redus.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.