Programul pe zile al principalilor headlineri la UNTOLD Festival! Vezi cand urca pe scena artistul tau preferat – 5000 de bilete de o zi disponibile de astazi

UNTOLD, cel mai bun festival din Europa și cel mai asteptat eveniment muzical al anului 2016 în România, aduce pe scenele festivalului din Cluj-Napoca, cei mai buni DJ și artisti ai lumii. Pe lângă cei mai asteptați regi ai muzicii electro-dance-music, TIESTO, ARMIN van BUUREN, DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE, MARTIN GARRIX, AFROJACK SI HARDWELL care urcă pentru prima dată pe aceeași scenă în România, alți 150 de artiști vor oferi experiențe unice publicului UNTOLD. Headlinerii și o parte din artiștii anunțați deja vor concerta pe cele 10 scene ale festivalului după cum urmează:

Program UNTOLD

Joi, 4 august:

DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE /TIESTO / FAITHLESS /ROUTE94 / MARTINEZ BROTHERS / BORGORE/RUDIMENTAL DJ

Vineri, 5 august:

HARDWELL / SCOOTER/ TUJAMO / JAMIE JONES / SETH TROXLER / CHASE AND STATUS DJ SET / DOPE DOD

Sambata, 6 august:

ARMIN VAN BUUREN / W&W / SATOSHI TOMIIE / SASHA / FOREIGN BEGGARS / PENDULUM DJ SET&VERSE / KWABS

Duminica, 7 august:

AFROJACK / MARTIN GARRIX / PAROV STELAR / DUBFIRE / JOHN DIGWEED / SHARAM / NETSKY DJ SET

Programul poate suferi modificări, care vor fi anunțate ulterior de organizatori.

Ia-ti biletul de o zi la Untold Festival 2016:

Începând de astăzi s-au pus in vânzare și biletele pentru fiecare zi. Prețul unui bilet de o zi este de 180 de lei + taxe, la acest preț fiind disponibile doar 5.000, după care se va trece la un alt cost.

UNTOLD 2016 va avea loc în perioada 4-7 august, iar pe scenă vor urca peste 150 de artiști internaționali de renume, dintre care: DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE, AFROJACK, ARMIN VAN BUUREN, HARDWELL, MARTIN GARRIX, TIESTO, FAITHLESS, PAROV STELAR, Chase and Status DJ Set, Dannic, Dubfire Live: Hybrid, Dub Fx, Ella Eyre, James Arthur, Jamie Jones, Jeru the Damaja, Kwabs, Lost Frequencies, Mazde, Nahko and Medicine for the People, Netsky DJ Set, Pendulum & Verse DJ Set, Route 94, Rudimental DJ, Sasha, Scooter, Sharam, The Asteroids Galaxy Tour, Y’akoto.

UNTOLD a fost desemnat BEST MAJOR FESTIVAL în cadrul European Festival Awards 2015, eveniment ce a avut loc în Groningen, Olanda. O altă recunoaștere a venit din partea celui mai de seamă reprezentant național al industriei de marketing și comunicare, International Advertising Association Romania (IAA) care a oferit festivalului titlul de Brandul Anului 2015.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.