Programul Trezoreriei Cluj de sărbători

trezoreria clujTrezoria Cluj-Napoca va funcţiona până în 24 decembrie pentru ridicări de sume şi până în 30 decembrie pentru depuneri, cu excepţia zilei de 27.

Ridicările de sume în numerar din conturile instituţiilor publice (drepturi salariale, drepturi de asigurări şi asistenţă socială sau plăţi de volum redus şi urgente) pot fi făcute până la 24 decembrie, în vreme ce depunerea sumelor în numerar de către instituţii publice poate fi făcută până în 30 decembrie la ora 10.30, cu excepţia zilei de 27 decembrie.

Achitarea la casieria trezoreriei a impozitelor, taxelor, contribuţiilor şi altor venituri în numerar se poate face până în 30 decembrie la ora 10.30, cu excepţia zilei de 27 decembrie în care se încasează numai impozite, taxe, contribuţii si alte sume datorate bugetului general consolidat, administrate de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală.

Restituirile de sume în numerar către contribuabili, inclusiv restituiri aferente timbrului de mediu pentru autovehicule, se pot realiza până în 30 decembrie la ora 10.30, cu excepţia zilei de 27 decembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.