Proiect de primar! Liviu Alexa vrea să asigure 20.000 de locuri mai bine plătite în Cluj (P)

Candidat din partea mișcării locale „Pentru Cluj”, aflată în curs de formare, la Primăria Cluj-Napoca, jurnalistul Liviu Alexa anunță un proiect îndrăzneț prin care se angajează să asigure 20.000 de locuri de muncă mai bine plătite pentru clujeni, în eventualitatea în care va câștiga alegerile locale din 5 iunie 2016 și va deveni primar al urbei de pe Someș.

Acest demers face parte din programul său electoral, alături de alte 15 proiecte la fel de interesante: „Transport Public Gratuit pentru toți clujenii”, „Mai multe parcuri moderne și atractive”, „Aqua Park Sun”, „Zoo Parc”, „Cluj Skate Park„, „150 de defibrilatoare semiautomate amplasate în zonele publice pentru victimele stopului cardio-respirator” sau „Creșă de mari dimensiuni pentru angajații Emerson”, acestea sunt doar câteva dintre proiectele cu care Liviu Alexa speră să-i convingă pe clujeni să-i acorde o șansă bătălia cu Emil Boc (PNL) și Aurelia Cristea (PSD). Toate ideile sale pot fi văzute AICI.

„Un oraș bogat este acela în care locuitorii săi au locuri de muncă bine plătite, nu locuri de muncă prost plătite. Este bine că avem o industrie IT cu 15.000 de clujeni bine plătiți. Este bine că avem Banc Transilvania, Emerson, universitățile și companiile mari, dar trebuie să găsim o soluție și pentru restul de 100.000 de clujeni care câștigă în fiecare lună sub 1800 lei”, își descrie Alexa demersul de a asigura 20.000 de locuri de muncă pentru clujeni.

Candidatul mișcării „Pentru Cluj” mizează pe relațiile și conexiunile pe care le are deja cu oamenii de afaceri din județul Cluj. „Sunt un om de afaceri ce nu a avut contracte cu Statul. Înțeleg foarte bine de ce e nevoie ca IT-ul, industria și serviciile să se dezvolte în continuare. Ca primar, voi crea condiții propice pentru aducerea de investitori care să plătească mai bine clujenii și nu de investitori care să tragă cinci piei de pe angajații lor.

Am relații foarte bune cu mediul de afaceri din Cluj-Napoca și județ, iar împreună sunt convins că putem să-i aducem pe partenerii lor la Cluj ca să investească.

În următorii 4 ani voi crea un program special de reconversie profesională a persoanelor fără loc de muncă cu vârsta mai mare de 45 ani și cărora le este foarte greu să mai fie integrați în serviciu”, a precizat Liviu Alexa.

Mai mulți investitori la Cluj-Napoca

„Voi fi într-o permanentă <vânătoare> de investitori. Mă voi bate pentru Clujul meu pentru a aduce aici investiții în IT, industrie, manufactură și servicii. Fiindcă acesta este rolul unui primar, să facă un oraș mai bun de trăit pentru fiecare clujean”.

liviu alexa proiect 20.000 de locuri de munca mai bine platite

Liviu Alexa este un jurnalist cu o vechime de 19 ani în mass-media și de numele său se leagă mai multe proiecte media create de la zero, iar acum este proprietarul publicației online locale ZiardeCluj.ro. Are 35 ani, este originar din Bistrița și s-a implicat activ în zeci de cazuri sociale de-a lungul timpului. El poate fi contat personal de către orice clujean la numărul de telefon 0720008888.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.