Proiect Transylvania College: Peste 1.200 de copii din România și alte opt țări vor cânta în sincron live un colind pe cinci voci

Peste 1.000 de elevi ai Transylvania College și ai altor 26 de școli clujene vor cânta în sincron live cu elevi din opt țări de pe tot globul (India, SUA, Columbia, China, Finlanda, Macedonia, Spania, Marea Britanie) un colind în interpretare a cappella, pe cinci voci. Corul internațional, un proiect inițiat de Transylvania College, va putea fi ascultat pe 10 decembrie, în Piața Unirii din Cluj-Napoca, în cadrul Târgului de Crăciun.

poster-tc-tvc

Evenimentul „The Voice of Children” este organizat de Transylvania College la inițiativa Claudiei Anamaria Eli, profesor în cadrul școlii. Ea a ales cântecul „That’s Christmas to me”, al celebrei trupe a cappella Pentatonix, pentru a transmite într-un mod inedit mesajul că orice băiat și orice fată din această lume are o voce, care, dacă se face auzită, poate dărui tuturor speranță, inspirație și pace.

Astfel, joi, pe 10 decembrie 2015, de la ora 19:00, în Piața Unirii din Cluj-Napoca vor intra pe scenă peste 1.000 de copii de la 26 de școli clujene, alături de alți 200 de elevi din opt țări, din toate colțurile lumii – India, SUA, Columbia, China, Finalanda, Macedonia, Spania, Marea Britanie. Împreună, vor cânta în sincron live, pe cinci voci, cover-ul special, sub motto-ul „Make a better world with our children, for our children”.

Copii de toate etniile, religiile și culturile vor fi alături de copiii români în direct, iar publicul clujean îi va putea vedea prin intermediul celor două monitoare care vor flanca scena din cadrul Târgului de Crăciun din Piața Unirii.

Alături de ei vor fi prezenți artiști precum Alexandra Ungureanu, Laura Bobb, „Remakers”, Lucrețiu Nedelea și Octavian Băieș, „Hazard”, Dudu Isabel, „Seven”, Călin Cozma, bariton, colaborator la Opera din Berlin și la Opera Națională Romană Cluj-Napoca.

Proiectul este susținut de compania IT EBS, Primăria Municipiului Cluj-Napoca, Inspectoratul Școlar Județean Cluj și Federația Share, făcând parte din evenimentele dedicate „2015 Cluj Capitală Europeană a Tineretului”.

De asemenea, „The Voice of Children” este o continuare a eforturilor profesorului Anamaria Eli de a implica cât mai mulți copii în proiecte educative creative. Prima inițiativă în acest sens a fost proiectul „Cups Song” cu Alexandra Ungureanu, al cărui videoclip se apropie de 1.000.000 de vizualizări pe Youtube.

Pentru mai multe detalii, vizitați pagina oficială a evenimentului din 10 decembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.