Proiectul Asociaţiei Caritas Cluj – „Să ajutăm împreună” – a făcut bilanţul campaniei!

Au fost adunate aproximativ 120 de tone de haine şi încălţăminte din luna iulie şi până acum în cele 50 de containere amplasate în Cluj-Napoca, în cadrul proiectului „Să ajutăm împreună” al Asociaţiei Caritas Cluj.

Interesant este faptul că hainele, încălţămintele şi jucăriile depuse de oameni în containerele speciale nu au ajuns tocmai la oamenii nevoiaşi ci au fost valorificate, iar suma strânsă este de aproape 25.000 de lei, sumă care va fi utilizată în folosul nevoiaşilor cu care lucrează Asociaţia.

„Nu există solicitare în raport cu cantitatea adunată. De aceea suntem nevoiți să valorificăm aceste produse de îmbrăcăminte și încălțăminte uzate și vom folosi sumele pe care le vom obține tot pentru beneficiarii noștri. Vom cumpăra produse alimentare pentru ei, vom cumpăra rechizite pentru școlari și medicamente pentru persoanele bolnave”, a declarat preotul Adrian Avram, directorul Asociaţiei Caritas, pentru citynews.ro.

Ajung banii într-adevăr la oamenii nevoiaşi se întreabă clujenii?

Câţiva cititori ai publicaţiei mai sus menţionate au comentat ironic această campanie. „Eu am crezut că sunt date oamenilor nevoiaşi. Copilul meu a donat jucării cu aşa drag, gândindu-se că alţi copii, care nu au, se vor juca cu ele”, a comentat Ramona. Un alt cititor care se semnează Dudu a replicat printr-un comentariu acid: „E perfect! Acum 120 tone de haine le putem şi în magazinele second hand!”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.