Proiectul „Somesul Navigabil” va primi 800.000 de lei de la bugetul local

Studiul de fezabilitate pentru proiectul „Someşul navigabil” va primi de la bugetul municipiul Cluj-Napoca suma de 800.000 de lei, urmând ca realizarea obiectivului să fie realizat din fonduri europene, în colaborare cu olandezii. Ambasadorul Olandei în România a vizitat Clujul în toamna anului trecut.

somesul navigabil proiect

În ședința de vineri, consilierii locai au majorat suma prevăzută iniţial pentru studiul de fezabilitate al proiectului „Someș Navigabil”, de la 700.000 de lei, sumă prevăzută iniţial.

„Există un proiect în parteneriat cu Olanda, cel pentru Someș Navigabil. Vom derula o licitație publică cu privire la analizarea studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic care să ne pregătească atlasul apei și pregătirea proiectelor europene de finanțare pentru ceea ce înseamnă Someșul Navigabil, de a reintroduce Someșul în oraș și de a oferi niște proiecte pe care să le putem selecta în urma unor expertize de specialitate. Solicităm iarăși un obiectiv separat, distinct, pentru ceea ce înseamnă proiectul Cluj Navigabil și includerea lui în șirul obiectivelor de investiții”, a declarat edilul Emil Boc, citat de citynews.ro.

2 thoughts on “Proiectul „Somesul Navigabil” va primi 800.000 de lei de la bugetul local

  1. Inca un proiect,bun de nimic.Faceti centura pt. relaxarea traficului din orasul Cluj , Rezolvati traficul dintre Floresti-Cj,Baci-Cj. Legati Feleacul de autostrada-cit este ea.Rezolvati haosul creat de trotinete electrice. Lasati proiecte fara valoare practica gen Funar(metrou,telegondola pt Cetátuie, Somes navigabil si alte inutilitati.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.