Protejata lui Emil Boc, Ștefania Ferencz, desemnată secretar general în Ministerul Transporturilor

Una dintre cele mai discrete persoane din Primăria Cluj, Ştefania Ferencz, protejata primarului Emil Boc, a fost desemnată secretar general în Ministerul Transporturilor, potrivit unei decizii semnată de premierul Ludovic Orban şi publicată în Monitorul Oficial.

Ștefania Ferencz a fost desemnată să execute cu caracter temporar, prin detașare, această funcție, înlocuindu-l pe Petre Neacșa, numit în 2017 de fostul premier Sorin Grindeanu.   

Ștefania Ferencz a fost consilieră și șefa de cabinet a premierului Emil Boc. În perioada 2000-2004, când Emil Boc era deputat, a fost șefa de cabinet a acestuia.

Iată decizia:

După demisia lui Emil Boc din funcția de premier, în februarie 2012,  Ferencz a fost  numită secretar general adjunct al Guvernului, cu rang de secretar de stat. Între timp, a devenit membru în Consiliul de Administrație al E.On Gaz, membru în Consiliul de Supraveghere al Contragarantare SA, unde acționar este Statul român, și membru în Comitetul Interministerial de Finanțări, Garanții și Asigurări al Eximbank.

Tot în 2012, a fost  numită comisar în Comisia Națională a Valorilor Mobiliare. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.