Protest la Cluj pentru justiție și abrogarea OUG 7!

Clujenii vor ieși în stradă, duminică după-masă, la un nou protest împotriva Ordonanței de urgență 7 și pentru susținerea justiției independente.

„În fiecare zi, români din toate categoriile profesionale și sociale aleg să își exprime public solidaritatea cu cauza magistraților. După magistrați, grupuri civice și cetățeni din toate orașele, au ieșit și actorii din teatrele de stat și private să își exprime sprijinul pentru independența Justiției. Facultățile de drept și asociațiile studențești au dat comunicate prin care s-au poziționat împotriva OUG 7. Cadre didactice şi studenți ai Şcolii Naționale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) s-au alaturat şi ei acestui demers.

Studenți și profesori ai facultăților de Litere și Filosofie din cadrul Universității Bucuresti, au anunțat că vor protesta joi cu banderole albe pe treptele facultăților pentru același scop. Susținerea crește. Nu e un val de emoție care va trece după cum își dorește guvernul!

Protestele continuă până la abrogarea ordonanței 7/2019 și desființarea Secției pentru magistrați!

Suntem solidari cu toate revendicările magistraților și mesajul nostru pentru ei este să nu cedeze în fața Guvernului!”, se arată în mesajul de protest.

Protestul este anunţat pentru duminică, 10 martie 2019, la ora 18.00, la Monumentul Memorandiștilor de pe Bulevardul Eroilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.