PSD Cluj a sărbătorit Ziua Europei în stradă, pe Eroilor! Social-democrații clujeni au dezbătut Planul Național de Reziliență

PSD Cluj i-a chemat pe clujeni duminică, 9 mai, de Ziua Europei, la Monumentul Memorandiștilor, pentru a dezbate și a le afla opinia și nevoile cu privire la Planul de Redresare și Reziliență (PNRR) și de a afla informații utile despre acesta.

Consultarea atentă a comunităților locale ne oferă posibilitatea de a descoperi cele mai arzătoare nevoi și dorințe ale cetățenilor. Astăzi, cetățenii clujeni și-au exprimat viziunea și dorințele cu privire la PNRR, un plan european pentru România.

  • Prioritate pentru Cluj, susținerea proiectelor de dezvoltare
  • Unitatea
  • Educație de calitate
  • Fonduri pentru cercetare
  • Susținerea tineretului
  • Reforme și investiții în domeniul sănătății
  • Sprijinirea IMM-urilor și a producătorilor locali,sunt câteva dintre nevoile acestora, și cu siguranță a multor cetățenii din România.

Astăzi am sărbătorit pacea și unitatea, într-un mod autentic, punând bazele unui proiect pentru România.Suntem alături de comunitatea clujeană, pentru a clădi societatea la care aceștia visează, având speranța că doar împreună putem pune bazele unui viitor prosper pentru România, pentru Europa”, a declarat presedintele PSD Cluj, Alexandru Cordos.

Anul acesta, Ziua Europei este marcată de lansarea conferinței privind Viitorul Europei, un set de acțiuni menite să culeagă opinia cetățenilor pentru reformarea Uniunii Europene.

“Momentul este influențat și de Summit-ul Social de la Porto care, sub influența stângii europene, va crea noi instrumente pentru dezvoltarea componentei sociale în Europa. Cel mai important instrument pentru relansarea Europei după pandemie fiind Mecanismul pentru Redresare și Reziliență.

Având în vedere situația incertă în care a ajuns România, după o nouă amânare la Bruxelles a planului, PSD demarează multiple acțiuni prin care să facă auzită vocea cetățenilor, pentru a afla nevoile centrale ale României în vederea realizării unui plan sustenabil care să fie aprobat și pus în funcțiune pentru redresarea României”, a anunțat conducerea PSD Cluj.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.