PSD Cluj îi atrage atenția lui Emil Boc că s-au împlinit 3 ani de când Podul Traian a fost lăsat în paragină

Podul Traian împlinește trei ani de când a fost lăsat în paragină de către municipalitatea clujeană. August 2013 – august 2016 este perioada în care Podul Traian a fost abandonat și lăsat fără revizie, fără reparații și mentenanță.

podul traian cluj

Podul s-a surpat pe o porțiune de zeci de metri, după ce în aprilie 2013 o clujeancă era extrem de aproape să cadă în Someș după prima deteriorare a podului.

„Emil Boc și colegii săi Radu Moisin și Sorin Apostu au avut alte preocupări decât administrația și au ignorat cu desăvârșire faptul că cele mai multe poduri și pasarele pietonale din Cluj-Napoca au depășit cu mult durata normală de funcționare, în cazul Podului Traian expirând de mai bine de zece ani.

Edilul promite în fiecare an că începe lucrările la Podul Traian, ultima dată afirmând chiar în campania electorală, că lucrările vor demara de la 1 iulie!.

Emil Boc este cel mai populist primar din istoria Clujului! Vorbește despre , fără să rezolve problema traficului din Cluj-Napoca, fără să repare un pod de câțiva metri care reprezintă un real pericol pentru siguranța trecătorilor. Ori Emil Boc este neputincios, ori rău intenționat… Această situație este o mostră de crasă incompetență administrativă!”, a declarat Horia Nasra, președintele PSD Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.