Radu Păcurar, candidat la Primăria Apahida. „Fără promisiuni electorale mincinoase. Apahida are nevoie de o schimbare totală”

Candidatul AUR la Primăria Apahida, Radu Păcurar (62 ani), este un om dedicat comunității apahidene care locuiește de 55 de ani în satul Sânnicoara, unde conducere o afacere privată cu pasiune. Acesta este și președintele și antrenorul unui club de fotbal în Liga a 5-a.

Aceasta s-a hotărât să își asume o bătălie electorală pentru Primăria Apahida și are planuri mari pentru dezvoltarea comunei conduse de Grigore Fati (PSD).

„Locuiesc de 55 de ani în satul Sânnicoara din comuna Apahida și m-am hotărât să candidez la Primăria Apahida. Sunt un familist convins, am doi copii, un băiat de 27 de ani și o fetiță de 17 ani. Sun licențiat în Educație Fizică și Sport. Conduc un club sportiv de 30 de ani, adică o echipă de fotbal în Liga a 5-a. Sunt pe post de președinte și antrenor. Antrenez această echipă cu sufletul și cu dăruire. Am avut pe mână în jur de 200 de jucători pe care i-am șlefuit și au devenit unii jucători mari.

Dacă voi fi ales ca și primar, îmi doresc ca în fiecare localitate aparținătoare a comunei Apahida să se construiască un complex sportiv pentru ca tinerii să facă sport. Dacă vom fi votați împreună cu echipa mea de consilieri candidați la Consiliul Local Apahida, vom încerca să aducem un plus în primărie pentru orice cetățean să fie bine primit și rezolvat în orice problemă”, a declarat Păcurar în mesajul de lansare a candidaturii.

Planurile lui Păcurar pentru Apahida

„Eu voi fi primarul oamenilor și nu voi face nicio promisiune electorală deoarece majoritatea sunt minciuni pentru a obține votul vostru, faptele vor fi realizările mele. Prima urgență va fi fluidizarea circulației prin dublare a sensurilor de circulație de la podul Dezmir până la ieșire din Apahida la podul de fier, iar a doua, stopare construcțiilor de blocuri timp de cel puțin 5 ani.

Nu voi permite nicio construcție de locuințe comune între case, iar eliberarea autorizațiilor de construcție vor fi după o analiză la fața locului și având în vedere să fie aduse toate facilitățile și asfaltarea accesului până la locul respectiv de către dezvoltatorul imobiliar sau în cazul caselor familiare de către primărie.

Activitatea mea va fi 90% pe teren pentru a vedea, discuta și rezolva necesitățile locuitorilor întregii comune și satele aparținătoare.

Vom sprijini și încuraja fermierii și producătorii locali! Apahida va renaște dacă mă veți vota!”

Alegerile locale vor avea loc pe data de 9 iunie 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.