Raed Arafat: „Starea de alertă va fi, probabil, prelungită”

Șeful DSU, Raed Arafat, declară că autoritățile se așteaptă la o creștere a numărului de cazuri COVID 19 după sărbători iar starea de alertă va fi, cel mai probabil, prelungită în România.

„Clar că după sărbători este posibil să avem din nou creștere, depinde această creștere cât este de mare și de abruptă este, am mai spus și în alte momente, nu e totuna să crească încet sau să crească controlabil, să se oprească la un platou mai mic sau să crească vertiginos și să ajungem la un impact major pe sistemul sanitar, așa cum am avut acum 2-3 săptămâni, mai ales la ATI”, a spus Raed Arafat, sâmbătă seara, la Digi 24.

Întrebat despre prelungirea stării de alertă în România, Raed Arafat a spus că autoritățile vor discuta pe acest subiect în prima săptămână din ianuarie.

„Nu cred că am trecut de momentul în care să renunțăm la starea de alertă, încă nu am ieșit la liman, încă e posibil să vedem creșteri din nou. Este posibil să se prelungească, se va discuta în următoarea săptămână”, a declarat Raed Arafat.

One thought on “Raed Arafat: „Starea de alertă va fi, probabil, prelungită”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.