Ramona Badescu revine in televiziune! „Duminica in familie” la TVR, din octombrie

ramona badescuRamona Bădescu va reveni pe sticla din luna octombrie, ca si gazda emisiunii „Duminica în familie”, la TVR 1.

„Un format puternic, de succes și o vedetă internațională charismatică și cu experiență intră în casele telespectatorilor TVR 1, din octombrie, în fiecare duminică după-amiază. Ramona Bădescu vine din Italia pentru a se alătura echipei TVR 1 într-un proiect de amploare, care le va aduce românilor un motiv în plus de a-și petrece timpul cu cei dragi, în cel mai plăcut mod: Duminica în familie. Emisiunea va putea fi urmărită și online, pe platforma web a Televiziunii Române, TVR+.

Timp de trei ore, trei familii de personalități din domenii diferite vin la TVR 1, unde vor glumi, vor discuta pe cele mai diverse teme (afaceri, hobby-uri, artă, sport, modă, bucătărie), vor face planuri, se vor amuza, se vor juca, vor asculta muzică și se vor relaxa alături de Ramona Bădescu și invitații săi”, se arata in comunicatul Televiziunii Romane.

„Mă întorc! Nu este o amenințare, este o realitate, o emoție, o dorință mai veche de a putea intra în sufletele și casele românilor mei dragi, prin intermediul unei emisiuni speciale, ca însăși numele care o poartă, Duminica în familie. În viața mea, aceste două cuvinte, duminica și familia, mi-au călăuzit pașii și sufletul, făcându-mă să nu uit de unde am plecat, de la familia mea, și să am încredere și să-l iubesc pe Dumnezeu, ca în sfânta zi de duminică”, declară Ramona Bădescu înainte de întâlnirea cu telespectatorii români.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.