Raport Google: 6.5 miliarde de cuvinte, căutate zilnic pe motoarele de căutare

Peste 6.5 miliarde de cuvinte sunt căutate zilnic prin intermediul motoarelor de căutare, iar peste trei sferturi dintre acestea sunt înregistrate pe Google, relevă un studiu de specialitate, potrivit Agerpres. La nivel global, 40% din totalul traficului de Internet pe care îl generează un website provine din căutările pe ale Google.

Site-urile plasate pe primele cinci locuri în urma căutărilor, primesc două treimi din totalul traficului organic, mai arată sursa citată.

Statisticile arată, totodată, că numărul de căutari pe Google de pe telefonul mobil este, la ora actuală, aproape dublu faţă de acum doi ani.

Pe de altă parte, un raport SmartInsights arată că peste 6,5 miliarde de cuvinte sunt căutate zilnic în motoarele de căutare, 77% dintre căutări fiind pe Google, aspect pe care mulţi experţi SEO îl speculează şi manipulează conţinutul website-ului, astfel încât din ce în ce mai mult trafic organic să ajungă la ei, prin procesul de SEO.

Traficul organic sau traficul natural reprezintă cel mai important tip de căutare pe motoarele de căutare, în care vizitatorii găsesc informaţii în funcţie de domeniu prin intermediul unor cuvinte-cheie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.