Reacția dură a lui Florin Piersic despre spectacolul aniversar dedicat zilei sale de naștere, plătit cu 28.000 de euro din bani publici: „Vă folosiţi de mine, de ziua mea, ca să vă manifestaţi antipatiile politice?”

Actorul clujean Florin Piersic a reacționat dur pe Facebook după ce a apărut în spațiul public informația despre costul evenimentului organizat în cinstea zilei sale de naștere, sâmbătă, 26 ianuarie, la cinematograful care îi poartă numele.

„Stau şi mă întreb de ce s-a schimbat lumea atât de în rău… Aflu din ziare că mi se pregăteşte de către primăria Cluj o sarbătorire la 83, de 28000 euro, sau de 130000 lei, „bani publici”.

Nu se mai satură ziarele de ştiri „de senzaţie”. Domnilor ziarişti, ori nu sunteţi corect informaţi, ori sunteţi răuvoitori şi manipulaţi ordinar cititorii. Tot ce se va întâmpla în ziua de 26 seara, la 18.30, este că mă voi întâlni cu câţiva prieteni la Cinematograful „Florin Piersic”. La această întâlnire, fiind intrare liberă, poate veni oricine are bucuria să ne întâlnim, să povestim. Nu rataţi nici o ocazie să aruncaţi cu noroi… Vă folosiţi de mine, de ziua mea, ca să vă manifestaţi antipatiile politice?! Ce păcat!”, a scris Florin Piersic, pe Facebook.

La spectacolul intitulat „Pe cărările vieţii… cu Florin Piersic” au fost deja rezervate toate cele peste 700 de locuri din sală.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 26 ianuarie 2019, la Cinematograful „Florin Piersic”, începând cu ora 18:30, iar Consiliul Local Cluj-Napoca a votat alocarea sumei de 28.000 de eurp pentru această aniversare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.