Reacția lui Emil Boc în urma descinderii procurorilor DNA la Primăria Cluj din această dimineață

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a comentat intervenția procurorilor DNA Cluj la sediul instituției de pe strada Moților din această dimineață, într-o anchetă ce vizează Direcția Tehnică condusă de directorul Virgil Poruțiu și contractele acordate firmei de dezinsectie si deratizare Coral Impex SRL.

emil boc

Procurorii au solicitat documente legate de contractul cu Coral Impex având suspiciuni cu privire la posibile fapte de corupţie săvârşite de funcţionari ai administraţiei publice locale, iar momentan nu există nicio dovadă în acest sens.

Edilul a declarat că nu a avut sesizări privind probleme cu acel contract.

„E vorba de HCL din 2006, de o hotărâre de prelungire a contractului cu Coral Impex din 2010, de dosare care vizează plăţile dispuse, recepţia zilnică a lucrărilor, înscrisuri privind zonele care fac obiectul activităţilor de dezinsecţie şi deratizare şi contracte de sponsorizare încheiate între Coral şi Primărie. Se precizează în document că sunt suspiciuni cu privire la cercetarea unor posibile fapte de corupţie săvârşite de funcţionari ai administraţiei publice locale. Asta este ceea ce am primit, asta am dat mai departe”, a spus Boc.

Întrebat dacă ştie să fi fost probleme cu acest contract, primarul a afirmat că documentul a fost încheiat în 2006 şi s-a prelungit în 2010, apreciind că prelungirea a fost „legală, prin Consiliul Local, cu toate procedurile aferente”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.