Real Madrid – Bayern și Atletico – Chelsea, în semifinalele Ligii Campionilor

Real Madrid va întâlni pe Bayern Munchen, iar Atletico Madrid pe Chelsea Londra în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, potrivit tragerii la sorți efectuate vineri la sediul UEFA de la Nyon (Elveția).

Partidele din prima manșă vor avea loc la Madrid, pe 22 și 23 aprilie, iar returul se va juca la pe 29 și 30 aprilie.

Finala competiției este programată în data de 24 mai, la Lisabona, pe Estadio Da Luz (Estádio do Sport Lisboa e Benfica).

The Bayern Munich starting squad poses before the Champions League Final soccer match against Borussia Dortmund at Wembley Stadium in London

Bayern, deținătoarea trofeului, a întâlnit pe Real Madrid de 20 de ori în principala competiție europeană intercluburi, din care de cinci ori a fost în semifinale. Bayern s-a calificat în finală după confruntări cu Real în 1976, 1987, 2001 și 2012, iar Real Madrid o singură dată a depășit formația bavareză în semifinale, în 2000.

Chelsea pregatita de Jose Mourinho a avut trei confruntări cu Atletico în cupele europene, victorie cu 4-0 pe Stamford Bridge, în sezonul 2009/10 al grupelor Ligii Campionilor, urmată de un egal la Madrid, 2-2, pentru ca Atletico să se impună cu 4-1 în SuperCupa Europei 2012, la Monte Carlo.

One thought on “Real Madrid – Bayern și Atletico – Chelsea, în semifinalele Ligii Campionilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.