Recital de folk cu Ştefan Hruşcă, la Casa de Cultură a Studenţilor

Binecunocutul interpret Ştefan Hruşcă porneşte într-un turneu naţional de folk, „Fostele iubiri”, alături de Mario Band, iar luni, 5 martie 2018, va ajunge la Cluj-Napoca, pe scena Casei de Cultură a Studenţilor, de la ora 19:00.

Ștefan Hrușcă revine în ţară în această primavară pentru un concert deosebit: cele mai îndrăgite melodii folk din repertoriul cantautorului maramureşean se vor auzi live. Dacă vă e dor de „Fostele iubiri” sau „Un copac cu flori”, dar şi de răscolitoarea „Rugă pentru părinţi” nu pierdeţi un concert în care veţi regăsi fiorul serilor de altă dată şi farmecul refrenelor fără vârstă!

Drumul artistic al lui Ştefan Hruşcă a început în 1981, odată cu integrarea sa în cadrul legendarului Cenaclu Flacăra. Într-un interval de doar trei ani, cuprins între între 1981 şi 1984 Ştefan a străbătut tara în lung şi în lat şi a cânat în peste 1000 de concerte, vocea sa caldă mângâind inimile românilor din toate regiunile geografice ale României. Cu timbrul vocal unic, candoarea inconfundabilă şi apariţia de o simplitate distinsă, Ştefen Hruşcă a devenit unul dintre cei mai iubiţi folk-işti din România. Printre albumele sale de referinţă se numără: „Rugă pentru părinți” (1984), „Urare pentru îndrăgostiți” (1986), „Fostele iubiri” (1995), „Balade speciale” (2007) şi desigur, foarte îndrăgitele discuri de colinde şi cântece maramureşene.

Dacă în ultimii 25 de ani concertele de colinde ale lui Ştefan Hruşcă au dobândit statutul de tradiţie a sărbătorilor de iarnă româneşti, concertele de folk sunt adevărate evenimente marcante ale peisajului cultural, prin prisma rarităţii şi caracterului individual.

Artistul va fi acompaniat de formatia „Mario Band” ( Mario Florescu – tobe, Radu Rotaru – keyboard, Alex Florescu – percutie).

Preţul unui bilet este 70 lei.

TURNEU ‘FOSTELE IUBIRI’ – MARTIE 2018

2 martie, ora 20:00 – TIMIȘOARA – Sala Operei Naționale
3 martie, ora 19:00 – CAREI – Teatrul Municipal
4 martie, ora 19:00 – ORADEA – Casa de Cultura a Sindicatelor
5 martie, ora 19:00 – CLUJ – Casa de Cultura a Studenților
6 martie, ora 19:00 – ALBA IULIA – Casa de cultura a Sindicatelor
7 martie, ora 20:00 – BRASOV – Sala Patria
8 martie, ora 19:00 – GALAȚI – Casa de Cultura a Sindicatelor
9 martie, ora 20:00 – BACAU – Teatrul Bacovia
10 martie, ora 19:00 – IASI – Casa de Cultura a Studenților
11 martie, ora 19:00 – CONSTANTA – Casa de cultura a Sindicatelor
12 martie, ora 20:00 – BUCUREȘTI – Teatrul Național I L Caragiale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.