Rectorul UBB Cluj, Ioan Aurel Pop, a negat că ar fi semnat scrisoarea deschisă pentru susţinerea lui Valentin Popa în funcţia de ministru al Educaţiei

Rectorul Universităţii Babeş-Bolyai, Ioan Aurel Pop, a negat că ar fi susţinut nominalizarea lui Valentin Popa pentru funcţia de ministru al Educaţiei şi a declarat că nu a semnat nicio scrisoare deschisă, deşi numele acestuia a apărut pe o listă în care şi-ar fi înscris semnăturile de susţinere 45 de rectori din ţară.

Rectorul celei mai mari universităţi de stat din ţară, UBB, spune că nu este de acord cu numirea lui Valentin Popa.

Ioan Aurel Pop susţine că nu a semnat nicio scrisoare de susţinere şi că nici nu ar fi fost informat de faptul că numele său ar apărea pe vreo listă.

„Eu mai am câteva luni şi o să ies la pensie, nu vreau să mă implic în aşa ceva. Nu l-am susţinut şi nu-l voi susţine pe domnul Popa. Lucrez în învăţământ şi mă deranjează la culme măgăriile astea. Dacă vor continua aşa, va fi dezastru. În direcţia aia ne îndreptăm cu tot ce face PSD. N-am semnat şi nici nu se punea problema să o fac, eu nu-l susţint pe domnul Popa. Nici n-am auzit până acum că ar apărea numele meu pe lista susţinătorilor săi, mi se pare ciudat”, a susţinut rectorul UBB Cluj pentru Adevărul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.