Reduceri şi oferte din partea CFR Călători!

CFR Călători a lansat, începând de astăzi, reduceri pe rute inter-regionale şi un bilet destinat grupurilor organizate. Prin această ofertă se urmăreşte creşterea numărului de călători, ce a scăzut drastic pe parcursul ultimilor ani.

Reducerile aplicate variază de la 30% la 50% şi vizează, în mod special, trenurile inter-regio. Ele sunt valabile atât pentru clasa I şi cât şi a II-a. Printre rutele ce beneficiază de reduceri se numără Satu Mare – Cluj Napoca si retur(50%), Satu Mare – Oradea(40%), Baia Mare – Dej Calatori(40%), Oradea – Cluj Napoca(30%), Cluj Napoca – Targu Mures(45% – clasa I, 50% – clasa a II-a).

Călătorii ce au beneficiat până acum de abonament pentru trenuri Regio vor putea circula cu trenuri Inter-Regio şi cu cele internaţionale fără a mai fi necesară plata diferenţelor tarifare.

CFR Călători a lansat, de asemenea, biletul de grup. Prin intermediul acestuia, grupurile formate din cel puţin 20 persoane, vor beneficia de o reducere de 20, 25 % valabilă în cazul oricărui tren. De altfel, la fiecare cinci persoane în plus peste douăzeci, reducerea creşte cu două procente, putând, astfel, să ajungă la 35%. În cazul vagoanelor de dormit, însă, reducerea se acordă doar sâmbăta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.