Regina Elisabeta a II-a și-a lansat propria marcă de bere, la 95 ani! Cât va costa și unde se va putea găsi?

Berea dedicată reginei Elisabeta a II-a a fost lansată oficial și se va găsi în toate magazinele de profil din Regatul Unit.

Suverana a decis să marcheze altfel aniversarea sa la 95 ani prin lansarea unei mărci de bere, la parada militară Trooping the Colour (Salutul culorilor).

Deși a împlinit 95 de ani pe 21 aprilie, an de an, Suverana Regatului Unit își sărbătorește oficial ziua, conform regulilor monarhiei, pe 12 iunie, prin consacrata paradă care, și anul acesta se va desfășura într-o ceremonie mai restrânsă.

Berea reginei Elisabeta a II-a este produsă pe proprietatea reginei de la Sandringham, Norfolk, și este produsă în două sortimente, tradițional englezescă, filtrată la rece (4,3% alcool) și IPA aurie, de 5% alcool.

Sandringham, una din proprietățile reginei ce se întinde pe 8000 hectare, este un adevărat paradis pentru iepuri, fazani și alte specii care cresc în habitatele din pădurile domeniului, viețuitoarele fiind prezente și pe etichetele sortimentelor de bere.

Berea reginei Elisabeta a II-a  costă 3,99 lire și a fost lansată în două sortimente

Nu este prima afacere cu alcool a reginei Regatului Unit. Administrația domeniului reginei a mai lasat în trecut și un gin de prune, denumit Buckingham Palace.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.