Remus Lăpuşan rămâne în fruntea PSD Cluj. Ioan Rus ar putea reveni în politica mare

Remus Lapusan
foto psdcluj.ro

Membrii Partidului Social Democrat Cluj l-au reales astăzi pe Remus Lăpuşan în fruntea filialei judeţene a partidului, fiind singurul candidat.

PSD Cluj a organizat până acum alegeri la organizaţia de femei şi la cea de tineret, iar la Congresul PSD din 19-20 aprilie vor fi aleşi vicepreşedinţii şi reprezentanţii judeţului Cluj în Consiliul Naţional al partidului.

Fostul ministru de Interne, Ioan Rus, ar putea fi ales unul dintre vicepreşedinţii PSD la nivel naţional, fiind susţinut şi de fostul ministru al Educaţiei, Ioan Mang.

One thought on “Remus Lăpuşan rămâne în fruntea PSD Cluj. Ioan Rus ar putea reveni în politica mare

  1. Ioan Rus este un prost serios. Ioan Rus – vicepreședinte P.S.D. – a studiat la Academia Ștefan Gheorghiu și a fost unul din cei mai activi membri ai Uniunii Tineretului Comunist. La 20 octombrie 2011 populaţia României era de 20.121.641 persoane, dintre care 16.269.839 de persoane au vârste de cel puţin 18 ani. Faţă de situaţia existentă la recensământul anterior, populaţia a scăzut cu 1.559,3 mii persoane. La referendumul de demitere a lui Traian Băsescu din 2012 au participat 8.459.053 de personae. La referendumul de demitere a lui Traian Băsescu din 29 iulie 2012, au drept de vot un număr de 18.292.514 ???!!! persoane, conform datelor oficiale prezentate de ex-ministrul Adiministrației și Internelor, Ioan Rus. Quod erat demonstrandum…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.