Resemnare. Adrian Falub: „Nu e ușor să te motivezi când ai copii acasă care îți plâng de foame”

Tehnicianul Universității Cluj, Adrian Falub, a fost extrem de resemnat și afectat de semi-eșecul cu Astra Giurgiu de luni seara, scor 0-0. Acesta a susținut că jucătorii sunt neplătiți de 5 luni și a avut puterea să-și felicite echipa pentru dăruire și motivație.

adrian falub-w800-h600

„Până la urmă nu am reușit să câștigăm un meci pe care l-am controlat de la început până la sfârșit, am avut cel puțin 5 ocazii mari de gol, am reușit să punem presiune pe o echipă cu jucători de valoare, am făcut un joc bun, dar astăzi ne-a lipsit golul. Îi felicit pe jucători pentru dăruire și pentru motivația pe care au avut-o, dar până la urmă rămâne rezultatul. La final erau jucători care plângeau. Nu e ușor deloc să te motivezi când ai copii acasă care îți plâng de foame. Jucătorii sunt neplătiți de 5 luni.

Și înainte de meci erau greu, depindem de foarte multe lucruri, depinde de rezultatul care va veni de la TAS, depindem de alte rezultate, dar va trebui să câștigăm ultimele două meciuri. Teoretic, șanse mai sunt, dar va trebui sa ne batem până la sfârșit și să ieșim cu fruntea sus.

Avem de jucat o finală, e un vis pe care noi l-am realizat, să jucam o finală de cupă. Am eliminat o echipă a CFR-ului foarte valoroasă care în ultimele doua meciuri a marcat 7 goluri. Mi-aș dori ca toți jucătorii să rămână și să joace o finala de cupa pe care nu o joci in fiecare zi.

Noi suntem U Cluj și dacă ar fi să mergem în Liga a 2-a trebuie să o facem cu fruntea sus. Nu știu ce va fi, nu știu cine va conduce clubul în viitor, nu știu cine conduce clubul acum, ma gândesc numai să câștigăm următoarele două meciuri și apoi vom vedea”, a precizat Falub.

Antrenorul Astrei Giurgiu, Marius Șumudică.

„Îmi pare rău pentru ceea ce s-a întâmplat astăzi, prin prisma retrogradării într-o proporție foarte mare a Universității Cluj. Pentru mine suporterii acestei echipe înseamnă foarte mult, cărora le-am făcut o mare promisiune atunci când eram aici, că dacă va rămâne domnul Walter eu voi demisiona și așa am făcut, cu riscul de a nu mai antrena nicăieri. Dacă nu venea Walter aș fi rămas la U Cluj, chiar dacă erau condiții grele. Frații Bultoc aveau șanse mari să preia Universitatea atunci, cu unul dintre ei am și vorbit la telefon. Nu ştiu de ce nu s-a mai concretizat. Atunci era dezastru, nu aveam bani nici de masă, îmi aduc aminte că am mâncat două zile acelaşi peşte. Mi l-a dat prima zi, iar a doua zi mi l-a pus în farfurie numai oase.

Jocul a fost deschis, ambele echipe au avut foarte mari șanse de a marca, și noi, dar și ei. Asta e viata, mergem înainte, facem cinste competiție și niciodată o echipă cu Șumudică nu se va da la o parte.

Îmi pare rău că sunt unul dintre cei care semnează retrogradarea Universității Cluj”, a declarat Șumudică.

Universitatea Cluj va juca sâmbătă, 23 mari, în deplasare, la Galați, cu Oțelul, în penultima etapă din Liga 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.