RESPECT! Un preot a cumparat haine și rechizite pentru elevii săraci cu banii din cutia milei. Răsplata pe care o doreste: notele bune

Mai există și preoți în fața cărora merită să îți scoți pălăria în semn de respect, preoți pentru care dragostea de semeni e cea mai de preț avere, o avere care îi ajută să schimbe destine.

preotul damaschin

Un pret de la biserica din curtea Maternității Cuza Vodă din Iași. Părintele a pus deoparte fiecare bănuț pe care credincioșii l-au donat în cutia milei și acum, înainte de începerea școlii, le dăruiește elevilor sărmani rechizite și haine. A cumparat peste 100 de ghiozdane, pe care le-a umplut cu caiete si manuale, iar singura răsplată pe care și-o dorește sunt notele bune.

Pana cand clopotelul va vesti prima zi de școală, preotul are in plan sa ajunga la zeci de familii din judet.

„Atunci cand incep scoala, parintii se trezesc cu dusul rece al cheltuilelilor. Am pregatit 120 de ghiozdane, incaltaminte si treninguri pentru copiii care provin din familii frumoase, pe care noi le monitorizam, familii coplesite de greutati si care vor sa ofere copiilor educatie”
, spune preotul Dan Damaschin pentru Știrile PRO TV.

 

One thought on “RESPECT! Un preot a cumparat haine și rechizite pentru elevii săraci cu banii din cutia milei. Răsplata pe care o doreste: notele bune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.