Restricții de circulație în centrul Clujului de 1 Decembrie!

Primăria Cluj-Napoca anunţă impunerea anumitor restricţii de circulaţie în centrul orașului, pentru buna desfăşurare a evenimentelor organizate de Ziua Naţională a României.

Astfel, duminică între orele 12:00 şi 14:00 se va restricționa circulația rutieră pe traseul Piața Unirii – Bdul Eroilor – Piața Avram Iancu, cu ocazia pregătirilor pentru parada tehnicii militare. De asemenea, parcările de pe B-dul Eroilor se vor elibera din seara zilei de 28 noiembrie, de la ora 21:00.

Începând de luni, 30 noiembrie, de la ora 08:00, și până miercuri, 2 decembrie, la ora 10:00, se va restricționa circulația rutieră pe latura de vest a Pieței Unirii.

Marți, 1 decembrie, între orele 11:30 şi 14:00, va fi închis traficul auto pe traseul strada Napoca – Piața Unirii – Bdul Eroilor și parcările adiacente – Piața Avram Iancu, pentru desfăşurarea paradei militare. Parcările de pe Bdul Eroilor vor fi eliberate începând de luni, 30 noiembrie, de la ora 21:00.

Tot marţi, între orele 17:00 – 22:00, se va restricționa circulația rutieră pe străzile Napoca, Universității și Bdul Eroilor.

Cu ocazia Zilei Naţionale a României 100 de poliţişti locali vor fi prezenţi în centrul oraşului pentru asigurarea ordinii şi siguranţei participanţilor la evenimentele organizate, dar și pentru participarea la parada militară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.