Rezultate notabile pentru secţia de atletism a Universităţii

Atleţii legitimaţi la CS Universitatea Cluj au obţinut rezultate remarcabile la Campionatul Naţionale de Seniori şi Tineret, desfăşurat în perioada 14-15 februarie la Bucureşti.

atleti CSU
foto © u-cluj.ro

Sportivii pregătiți de antrenorii Vasile Bogdan, Vasile Sărucan și Melintia Măcelaru s-au clasat pe podium atât la seniori cât și la tineret.

Atletul Mădăraș Bogdan este dublu campion național la porba de 60m, cu un timp de 6,77sec, obținând un record personal.

Roman Bogdan a devenit vicecampion național la heptatlon, obţinând locul II la cele șapte probe combinate atât la seniori, cât și la tineret.

Belgyan Sanda s-a clasat pe locul al II-lea la seniori, la proba de 400m și locul III la tineret cu un timp de 55,08sec, în timp ce Gal Camelia, la aceeași probă, cu timpul de 55,15sec a obținut un record personal și s-a clasat pe locul III la seniori și pe locul II la tineret.

Sălăjean Gabriel, la proba de 60m, s-a clasat pe locul IV la seniori cu timpul de 6,92 sec, record personal. Pintea Tudor a obținut și el un record personal tot la 60m, cu timpul de 6,99 și locul IV la tineret.

De asemenea, Zegman Georgiana, dubla legitimată la CSU/LPS a obținut un rezultat foarte bun la săritura în înălțime, locul II la tineret.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.