Robbie Williams va concerta la București în iulie 2015

Artistul britanic Robbie Williams va susține un concert în România pe 17 iulie, dar nu pe Cluj Arena așa cum se vehiculase, ci la București, anunța agenția de impresariat Best Music.

Robbie-Williams

„Mult-aşteptatul concert Robbie Williams va avea loc în data de 17 iulie 2015, în Bucureşti. Turneul „Let Me Entertain You” îi va bucura foarte tare pe fanii români, mai ales că setlistul va fi unul „best of”, ce va cuprinde cele mai tari piese din cariera britanicului.

Şi în 2013 s-a vorbit despre un concert Robbie Williams pe stadionul din Cluj-Napoca, însă totul a rămas la stadiul de zvon”, a transmis conducerea agenţiei bucureştene.

Robert Peter Williams este un cântăreț și compozitor englez, nominalizat la premiile Grammy, de 15 câștigător al premiilor Brit. Și-a început cariera ca membru al trupei Take That în 1990. Peste cinci ani a părăsit formația după ce vânduse 25 de milioane de copii, pentru a-și începe cariera solo.

A vândut 55 de miloane de albume și 17 milioane de single-uri, intrând în Cartea Recordurilor datorită faptului că în doar o zi a vândut 1,6 milioane de bilete pentru turneul său mondial din 2006.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.