România va înfrunta Insulele Feroe la Cluj-Napoca, în preliminariile EURO 2020!

Naționala de fotbal a României va disputa pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” primul meci pe teren propriu din campania de calificare pentru turneul continental.

„Tricolorii” se pregătesc pentru preliminariile Campionatului European din 2020, care vor începe în luna martie.

În primul meci, echipa națională se va deplasa în Suedia, iar prima partidă de pe teren propriu, împotriva Insulelor Feroe se va disputa la Cluj. FRF a anunțat prețul biletelor pentru întâlnirea de pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” și modul în care fanii pot achiziționa tichetele.

Astfel, la peluza vor fi cele mai ieftine bilete – 25 lei, în timp ce la Tribuna 1 vor fi 50 lei, la Tribuna 2 60 lei, iar prețul pentru VIP va fi de 250 de lei.

În plus, suporterii care vor veni alături de copii pot beneficia de o reducere de până la 20%. În prezent, tichetele pot fi achiziționate de pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro. În 19 martie, cu o săptămână înaintea jocului, biletele vor fi disponibile și la casieria stadionului.

România face parte din Grupa F a preliminariilor pentru EURO 2020, alături de Spania, Norvegia, Suedia, Malta și Insulele Feroe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.