Rugbyiștii de la „U” Prodvinalco s-au reunit! Csaba Gal a revenit „acasă”

Echipa de rugby masculin a Universității Cluj s-a reunit după vacanță, urmând să înceapă pregătirile pentru sezonul 2015 al Super-Ligii CEC Bank.

"U" Prodvinalco
foto © eClujeanul.ro

Lotul condus de antrenorul Bogdan Cantor a suferit modificări. Astfel, au părăsit echipa Silviu Vasiliu (plecat la CSM București), Kamil Sobota (plecat la Farul Constanța) și Bogdan Ionescu (retras din activitate).

La capitolul veniri, „U” Prodvinalco a reușit să-l aducă la echipă pe căpitanul selecționatei Lupii București, pe clujeanul Gal Csaba, care va fi convocat la echipa națională a României pentru a participa la Cupa Europeană pe Națiuni, alături de selecționatele similare ale Portugaliei (7 februarie), Spaniei (14 februarie), Rusiei (28 februarie), Germaniei (14 martie) și Georgiei (21 martie).

Au mai ajuns la Cluj și jucătorii Taniela Helfifi (Tonga), Levan Geribajvili (Georgia) și Vlad Toma (CS Știința Petroșani). Se mai află în probe alți doi sârbi și juniori de la alte echipe, iar în iunie se va alătura și Bogdan Bălan, care joacă în prima divizie în Franța.

Lotul va fi definitivat până la mijlocul lunii februarie.

Debutul unui nou sezon al Super-Ligii de rugby va avea loc pe 28 martie, când studenții pregătiți de Cantor vor juca în deplasare la Dinamo, dar până atunci „universitarii” vor disputa trei meciuri amicale în compania formațiilor CSM Baia Mare (8 martie), RCM Timișoara (15 martie) și CSM Baia Mare (22 martie).

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.