Rugbystele clujence joacă ultima etapă din Campionatul Național feminin de rugby în 7

Campionatul Național feminin de rugby în 7 programează în acest weekend ultima etapă, a VIII-a din retur, în care se va decide campioana României.

U Cluj rugby feminin

Astfel, sâmbătă, 7 noiembrie, pe Stadionul din Pașcani se vor întâlni echipele Universitatea Cluj, CS Politehnica Iași și CS Agronomia București. Îaintea ultimei etape, CS Politehnica Iași se află în fruntea clasamentului, cu 35 de puncte, Universitatea Cluj pe locul 2, cu 4 puncte mai puțin, iar Agronomia București pe trei, cu 14 puncte.

„Este o etapă foarte grea, fiind ultima etapă sportivele sunt obosite, au avut de recuperat etapele din campionat care nu s-au jucat din cauza lotului național care a fost la europene. Avem și două fete accidentate, Matei și Budălăcean, și depindem foarte mult de victoria Agronomiei cu Iașiul”, a spus antrenorul rugbystelor, Sergiu Pop.

În ultimele 4 sezoane, echipa feminină de rugby a Universității Cluj a obținut doar titlul de vicecampioană a României. Pentru a câștiga campionatul anul acesta, „alb-negrele” trebuie să câștige atât partida cu CS Politehnica Iași, cât și cea cu CS Agronomia București, dar depind și de victoria bucureștencelor în disputa cu Politehnica Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.