S-a deschis Târgul de Crăciun la Cluj! Trupa Hara a lansat oficial videoclipul „Ne vedem la Cluj”

Deşi mai este o lună până la sărbătoarea magică a naşterii Domnului, Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca şi-a deschis oficial porţile vineri, 24 noiembrie, în Piaţa Unirii, iar clujenii prezenţi au intrat în febra sărbătorilor de iarnă.

Anul acesta, organizatorii au reuşit să vină cu o idee de concept inedită, „Familion de Crăciun”, care a adus o atmosferă caldă şi primitoare de „acasă” în inima oraşului.

Primarul Emil Boc a pornit, conform tradiţiei, iluminatul festiv în tot oraşul, iar Young Famous Orchestra: Lights of joy a deschis târgul cu un recital de excepţie. Seara a fost încheiată cu un concert al Trupei Hara, care şi-a lansat videoclipul piesei „Ne vedem la Cluj”

Noul concept al patinoarului în jurul statuii lui Matei Corvin va fi deschis şi el în câteva zile.

Mulţi clujeni s-au declarat impresionaţi de organizarea târgului de Crăciun de anul acesta, o tânără spunându-i prietenei sale, „Vai, ce fain, mă simt ca la Viena”.

Căsuţele pentru comercianţi au primit şi ele o nouă faţă, mult mai atractivă, bradul a fost împodobit în luminiţe calde, iar perdeaua de lumină rămâne atracţia principală.

Sâmbătă seara, 25 noiembrie, va avea loc spectacol ul de teatru „Proteine Fluorescente” marca Reactor de Creaţie şi Experiment, de la ora 19:00, iar duminică, 26 noiembrie, Asociaţia Urbannect vă invită de la ora 18:00 la „Povești la gura sobei”, Școala de muzică Voltaj Academy va concerta de la ora 19:00, iar trupa VOLTAJ va susţine un concert de la ora 20:15.

Programul integral poate fi văzut pe site-ul oficial: http://familiondecraciun.ro/programul/.

eClujeanul.ro este un partener media al ediţiei de anul acesta a Târgului de Crăciun.

FOTO slider © Nicu Cherciu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.